Klatrekurs: Fra Inne til Ute

2400,- 02 Sep

Målet med kurset: Er å sette deltakerne i stand til å klatre boltene sportsruter utendørs på egen hånd. Dette innebærer klatring og sikring av makker både på topptau og på led.

 

Programmet blir tilpasset deltakernes kunnskaper og ønsker. Vi skal gå gjennom;

Sikker klatring ute, risikomomenter, rappell og nedfiring, metoder for å snu på topp av klatrerute, rigging av ulike toppanker, vurdering av bolter, hensynsfull opptreden på klatrefeltet og ikke minst ha det gøy og kose oss.Oppmøte kl 0900 på parkeringsplassen i Storvika i Stjørdal: 

https://goo.gl/maps/aCyEPxCDZF3DNgVq5?coh=178573&entry=tt

Videre info kan du få ved å kontakte instruktør.

Totalt varighet på kurset er ca 16 timer. 

Generell informasjon:

Pris: 2400,-

 

Forkunnskaper:

Deltakere må være i normal god form og må inneha Brattkort. Aldersgrense 18 år.

 

Utstyr: Dettakerne må ha personlig klatreutstyr for sportsklatring. Dette inkluderer klatresele, taubrems med skrukarabiner, klatresko og klatrehjelm.

I tillegg er det en fordel med et sett kortslynger, klemknuteslynge med skrukarabiner, 120-slynge med skrukarabiner og kalk. Eget tau kan også tas med. Gi oss beskjed dersom dere mangler utstyr.

Alt utstyr kan kjøpes i UteButikken i Trondheim Buldresenter (Stiklestadveien 2)

 

Vilkår: Klatring innebærer en viss risiko. Sikkerhet og ivaretakelse av hver enkelt deltaker har høyeste prioritet for instruktører gjennom hele kurset, men det vil alltid være en restrisiko. Instruktører gjennom dette kurset er kvalifisert og godkjent gjennom Norsk Fjellsportforum sin Nasjonal standard for instruktører, førere og kursarrangører i fjellsport.

 

Mvh.

Elin Sæther

Elin.saether@hotmail.com

Mob 92054086